Hasi is toch wat jaloers op Club Brugge

09 april 2016 17:48

Een week voor Anderlecht-Club Brugge beginnen de debatten toch stilaan op gang te komen. Besnik Hasi werd al een eerste keer gepolst over Club Brugge en... Michel Preud'homme.

Hasi kijkt toch met enige jaloezie naar Club Brugge. Terwijl bij Anderlecht alles uitvergroot wordt en de minste tegenslag aangegrepen wordt om de druk te verhogen, kan Brugge sereen zijn play-offs afwerken. "Ik merk dat er heel veel rust rond hen is", zei Hasi vrijdag. "Nu goed, die druk hebben we zelf gecreëerd. We verdienden het niet om eerste te zijn na de reguliere competitie. De supporters hebben gelijk."

En ook over Michel Preud'homme wou hij al een woordje kwijt, over het feit dat hij niet op de bank zal zitten in het Astridpark dan. "Als ik in de tribune gesmeten wordt, heb ik alle vertrouwen in Geert (Emmerechts). We hebben allebei ervaren assistenten. Daarbij, die schorsing... Daar was veel show mee gemoeid. Dat is zijn karakter en dat ga je niet veranderen. Het enige feit is dat het een goeie trainer is."

Johan Walckiers

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.