Dury speelde wél resultaatgericht: "Maar met negatief voetbal bereik je niets, behalve Mourinho misschien"

10 april 2016 12:15

Zulte Waregem kreeg in de reguliere competitie al eens het verwijt niet resultaatgericht genoeg te spelen. Francky Dury wil dat graag tegenspreken. "We hebben er qua resultaat alles uitgehaald."

Francky Dury wil ook in de play-offs iets laten zien met zijn Essevee: "Wie denkt dat Zulte Waregem al blij is er gewoon bij te zijn ...", waarschuwde hij de de tegenstanders als. Al was het op zich opmerkelijk dat de club zich in allerijl toch nog kon plaatsen.

Hoewel: een team dat meer dan 20 speeldagen in de top-6 staat maakt toch gewoon aanspraak op play-off 1? "We hebben er qua resultaat het maximum uitgehaald", klinkt het bij Dury.

Mourinho bij Inter

"We laten Charleroi, Mechelen en Standard allemaal achter ons. Dat zijn goede ploegen. Ik hou van hoge flankverdedigers en druk en lef bij mijn aanvallende vierhoek. Met negatief voetbal bereik je niets op termijn."

"Ik denk niet dat ik al vaak een ploeg met negatief voetbal iets heb zien bereiken. Misschien José Mourinho met Internazionale in de Champions League ooit ..."

Aernout Van Lindt

Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.