"Hij is 22 keer beslissend geweest en had nauwelijks een punt in de Gouden Schoen. Abnormaal"

10 april 2016 11:44

Op het Gala van de Gouden Schoen waren het voornamelijk spelers van AA Gent, Anderlecht en Club Brugge die de top 10 volmaakten. Maar volgens Onur Kaya werd één man werd serieus over het hoofd gezien: Sofiane Hanni.

De aanvallende middenvelder van Zulte Waregem, dit seizoen zelf goed voor 1 goal en 12 assists, stelt zich vragen bij het hoe en waarom sommige spelers worden overschat en andere dan weer worden onderschat.

"Mensen zien wat ze willen. Ik zie spelers die door de media naar voren worden geschoven" - Onur Kaya

“Mensen zien wat ze willen zein. Ik zie spelers die door de media naar voren worden geschoven. bij jonge spelers is dat wel normaal. Mij gaan ze nooit voor veel geld meer verkopen”, zegt Kaya in Fan.

“Voor een Praet is dat anders. Maar Anderlecht kan dat goed bespelen. Mitrovic, Mbemba: die hebben veel geld opgeleverd, hé. Maar ze hebben het nu toch ook moeilijk in Engeland. In tegenstelling tot Kouyaté.”

"Hanni nauwelijks een punt in de Gouden Schoen? Abnormaal" - Onur Kaya

En anderen worden dan weer serieus onderschat… “Hanni van KV Mechelen, daarvan vond ik allang dat hij onderschat werd. Hij is 22 keer beslissend geweest en die had nauwelijks een punt in de Gouden Schoen? Dat vind ik abnormaal”, besluit Kaya.

Timothy Collard

Premier League \\ Anderlecht \\ Sporting Lokeren \\ Zulte Waregem \\ Arsenal \\ Newcastle United \\ Southampton \\ West Ham Utd \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.