Genk, Waasland-Beveren of een andere eersteklasser? Schrijvers spreekt over zijn toekomstplannen

14 april 2016 08:38

Waar speelt Siebe Schrijvers volgend jaar? De aanvaller is nog steeds eigendom van KRC Genk, maar Waasland-Beveren zou hem ook volgend seizoen graag nog huren van de Limburgers. Schrijvers zelf kijkt nog even de kat uit de boom.

Één ding is duidelijk: als het van Waasland-Beveren afhangt, dan speelt Schrijvers ook volgend seizoen zijn thuismatchen op de Freethiel. “Ik heb al met Waasland-Beveren rond de tafel gezeten en die mensen hebben me duidelijk gemaakt dat ze nog een jaartje met me door willen”, zegt Schrijvers in een gesprek met Voetbalkrant.com.

  • Gesprek met Genk in erg nabije toekomst

Met Genk zit Schrijvers in de erg nabije toekomst rond de tafel. “Het is nu vooral belangrijk om eerst eens met de mensen van Genk te praten. Het is noodzakelijk om te weten hoe de club mijn toekomst ziet en om in dat gesprek ook mijn eigen mening te geven.”

  • Het belang van Vreven

Maar wat als Stijn Vreven straks de deur op de Freethiel achter zich dichttrekt en elders aan de slag gaat? “Ik heb al heel goed kunnen samenwerken met Stijn Vreven. Het is inderdaad nog even wachten wat het zal worden, maar ik kan me natuurlijk niet over de toekomst van de trainer uitspreken.”

  • Aantal speelminuten doorslaggevend

Of het nu bij Genk, Waasland-Beveren of een andere club is… Schrijvers wil zo vaak mogelijk aan spelen toekomen. “Ik wil graag in de ploeg staan. Waasland-Beveren is vanaf dag één een heel positief verhaal voor mij geweest. Sinds ik hier ben, heb ik alles kunnen spelen.”

“Op mijn leeftijd is dat ook nodig”, beseft de 20-jaige aanvaller. “Het is een luxe dat ik nu zo vaak aan spelen toekom. Ik ben nog jong en kan ervaring opdoen. Ja, het aantal speelminuten dat ik kan krijgen, zal dan ook meespelen in mijn beslissing.”

Timothy Collard

KRC Genk \\ SK Beveren
 
 
Reacties.