Deschacht doet er alles aan, Brugge wel te vroeg voor andere sterkhouder

15 april 2016 13:26

Als we ons niet vergissen, wil Besnik Hasi tegen Club Brugge meer verdedigende stabiliteit inbouwen. Maar dan moet Olivier Deschacht wel klaar zijn voor de match. Al heeft de routinier er wel al alles voor gedaan.

Deschacht heeft nog steeds last van de buikspieren en kon daardoor deze week niet voluit gaan op training. Hij ging wel bijtrainen bij Lieven Maesschalck. "De dag erna had hij last van zware benen", lachte Besnik Hasi. Bij Maesschalck moet je immers niet gaan aankloppen om een massage te krijgen. Silvio Proto heeft ook weer gewoon getraind.

Minder goed nieuws is er over Frank Acheampong, die nog steeds niet helemaal hersteld is. "Hij voelt nog steeds pijn", bevestigde Hasi. De kans dat hij kan spelen lijkt klein. Matias Suarez is dan weer zeker out. De Argentijn ligt zwaar ziek thuis.

Andy Najar tenslotte heeft niet alle trainingen volledig meegedaan, maar Hasi rekent wel op hem voor zondag. Dendoncker is wel fit, maar voor hem lijkt voorlopig enkel een plaatsje op de bank weggelegd.

Johan Walckiers

Anderlecht
 
 
Reacties.