KV Mechelen in beste periode van het seizoen: "We hebben 6 op 6 én we spelen thuis, dan moeten we die punten hier houden"

15 april 2016 08:00

In poule B van PO2 neemt pouleleider KV Mechelen het in eigen huis op tegen Charleroi. De Carolo's staan vierde met slechts één punt. Malinwa zal er alles aan doen om de punten thuis te houden.

"Charleroi is een lastige wedstrijd, maar we moeten er vol voor gaan. We hebben 6 op 6 en spelen thuis, dan moeten we die punten hier houden", zegt sterkhouder Seth De Witte voor het duel met de Carolo's. "Het gevaar van Charleroi kan van alle kanten komen. Het is niet enkel Perbet die Charleroi punten oplevert, ze hebben een goede ploeg."

Centrale verdediger Uros Vitas vindt Charleroi de beste tegenstander van de poule. "Charleroi voor mij is veel beter dan dat ene punt dat ze nu hebben. Het wordt misschien wel de moeilijkste wedstrijd ten opzichte van de andere ploegen."

Waar eindigen

Over Europees voetbal is De Witte duidelijk, "Europees voetbal halen is een grote uitspraak, we zijn pas 2 wedstrijden ver. We moeten nederig blijven, we kennen een seizoen met ups en downs dus we moeten vooral elke week hard blijven werken en dan zien we verder."

Vorig seizoen liep KV Mechelen Europees voetbal net mis door een verlies tegen nota bene Charleroi. "Vorig jaar hebben we een goed seizoen gespeeld, hopelijk doen we dat dit jaar opnieuw. Toen verloren we de laatste wedstrijd van Charleroi, die proberen we nu in ieder geval te winnen", besluit De Witte

Jaap Vreeke

Charleroi \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.