Huurling Club Brugge krijgt nog eens speelkansen bij Essevee: "Heb moeilijke weken gehad"

18 april 2016 10:53

Het waren moeilijke weken voor Nikola Storm. Sinds zijn invalbeurt in ... Genk op 26 januari kreeg hij - op een half minuutje tegen Moeskroen - geen speelminuten meer. In play-off 1 kon hij tegen de Limburgers toch ietwat de rug rechten.

"Het zijn een elftal moeilijke weken voor mij geweest", aldus Nikola Storm na Zulte Waregem - Racing Genk. "Mijn invalbeurt in en tegen Genk was echt slecht in januari en toen heeft de coach mij ook gezegd dat het beter moest."

En dus had Storm harde lessen te leren: "Als jonge gast wil je altijd en zoveel mogelijk spelen. Dury heeft een aantal keren met me gesproken en bij me aangedrongen om hard te blijven werken. En dat heb ik ook gedaan. Ik was blij nog eens te spelen, die 75 minuten hebben me deugd gedaan."

Beetje meer klootzakje op het veld - Nikola Storm

Storm was ook niet ontevreden van zijn wedstrijd: "Ik kon wel een paar leuke acties opzetten, maar er zaten ook wat slordigheden in mijn spel. Het was dus een beetje 50-50, mijn match. Ik wilde me ook wel tonen tegen Genk, omdat het in januari zo verkeerd was gelopen."

Ondanks alles heeft Storm er wel een goede uitleenbeurt opzitten bij Essevee: "Ik heb haar op mijn tanden gekregen en ben nu soms meer een klootzakje op het veld. Dat was ook nodig. De coach heeft me ook mentaal laten afzien", aldus de huurling van Club Brugge. "Of ik terugkeer naar Brugge? Dat weet ik zelf niet momenteel."

Aernout Van Lindt

KRC Genk \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.