In plaats van een revanche verloor KV Mechelen voor de derde keer van Charleroi: "Daarom is het goed dat we hen volgende week weer treffen"

23 april 2016 13:53

Geen revanche afgelopen zaterdag na de verloren play-offs van vorig jaar voor KV Mechelen. Integendeel, Malinwa verloor dit seizoen al voor de derde keer van Sporting Charleroi.

Met een 9 op 9 kon Mechelen een serieuze optie op poulewinst in PO2 nemen. Nu ligt de strijd weer helemaal open en wacht een bijzonder lastige verplaatsing naar... Charleroi.

"Voor ons is het goed dat die return onmiddellijk volgt, beter dan wanneer er nog twee andere duels tussen zitten", aldus Tim Matthys. "Het revanchegevoel zal des te groter zijn. Charleroi is een ploeg die ons niet goed ligt en heel laag op het veld staat. Dat haalt bij ons het vertrouwen weg."

Die nederlaag moest er ooit wel eens komen, maar niet nu en niet tegen Charleroi - Uros Vitas

Door de nederlaag kwam er ook een einde aan de reeks van Uros Vitas. Met de Serviër in de ploeg verloor KV immers niet meer. "Die nederlaag moest er ooit wel eens komen, maar niet nu en niet tegen Charleroi. Hopelijk gebeurt een offday als deze niet meer", besluit Vitas.

Diederik Geypen

Charleroi \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.