Kan Moeskroen het KVK en Standard nog moeilijk maken?

30 april 2016 11:00

Waasland-Beveren krijgt vanavond in eigen huis de laatste kans om de supporters toch nog een goed gevoel te geven. De Leeuwen nemen het op tegen Moeskroen en hopen op een eerste driepunter in meer dan twee maand.

Neen, echt goed loopt het niet meer sinds die 2-3 overwinning op Charleroi op 28 februari. Sindsdien werd twee keer een punt gehaald en maar liefst vier keer verloren. Tijd aan de jongens van Stijn Vreven om daar iets aan te doen dus.

Myny, Moulin en Henkinet zijn er alvast niet bij. Zij zijn allen geblesseerd. Ibou keert wel opnieuw terug in de selectie na maandenlang blessureleed. Het is al van eind september dat hij nog eens in actie kwam.

Selectie Waasland-Beveren: Goblet, Janssens, Demir, Moren, Buatu, Langil, Coulibaly, Gano, Maric, Milosevic, Ibou, Schrijvers, Jans, Caufriez, Sousa, Vanzo, Van Dooren, M'Sila en Nabab.

Bij Moeskroen loopt het iets vlotter in play-off 2. Mits een zege vanavond kan het misschien KV Kortrijk en Standard nog het vuur aan de schenen leggen. Al zijn Badri, Mohamed, Gulan, Aksentijevic én Marquet geblesseerd.

Selectie Moeskroen: Vagner, Rausin, Defourny, Dussenne, Hubert, Mezague, Michel, Castelletto, Viola, Coulibaly, Markovic, Dingomé, Amallah, Tirpan, Oussalah, Frédéric, Scepovic, Mulic, Manea, Olinga

Waasland-Beveren is het kneusje van play-off 2 en ook nu is de bezoekende ploeg favoriet bij Unibet. Een gok van 60 euro op Moeskroen kan u 153 euro opleveren. Die zestig euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Sander De Graeve

Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.