Deze spits staat al 1295 minuten droog: "Het is altijd wel iets"

04 mei 2016 17:15

Dalibor Veselinovic is bezig aan een erg ongelukkig seizoe. De Servische spits scoorde niet meer voor KV Mechelen sinds 29 augustus. Tegen STVV toonde hij nochtans dat hij wel degelijk nog een en ander kan, maar het zit ook niet mee.

Dalibor Veselinovic maakte vorig seizoen nog grote sier voor Malinwa: hij wist liefst 13 keer raak te treffen in de competitie. Dit seizoen gaat het met de spits van Malinwa echter iets minder: hij scoorde amper twee keer (tegen Moeskroen en in Gent), de laatste keer was dat al van 29 augustus geleden.

In de 7e minuut bracht hij toen Malinwa op voorsprong in de Ghelamco Arena. Daarna zweeg het kanon. In de competitie staat hij dus inmiddels 1186 minuten droog, met de Beker van België bij zelfs 1295 minuten. En dat is erg lang, al zit het ook niet mee. Tegen STVV kopte hij voorbij de doelman, maar stond een verdediger in de weg.

Hopelijk kan ik tegen Lokeren iets laten zien - Dalibor Veselinovic

"Het is altijd wel iets, veel geluk heb ik ook niet. Ik dacht echt dat die bal erin zou gaan, maar hij wordt nog van de lijn weggewerkt", aldus Dalibor Veselinovic zelf. "Hopelijk kan ik tegen Lokeren ook iets laten zien, maar het is aan de coach om te beslissen."

Die coach was echter wel al vrij tevreden van de invalbeurt van zijn boomlange spits: "Dalibor en Randall Leal brachten meer energie door hun invalbeurt", aldus Aleksandar Jankovic.

Aernout Van Lindt

Sporting Lokeren \\ STVV \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.