Valdés en Standard een mislukt huwelijk? Niet volgens Yannick Ferrera: "Hij wees ons op zaken waar we volgend jaar nog iets mee zijn"

05 mei 2016 09:39

Standard haalde hen niet zo lang geleden met veel tromgeroffel in huis, maar intussen zijn Victor Valdés en Giannis Maniatis alweer weg. Een korte en niet zo krachtige passage. Al blijft Yannick Ferrera een grote fan van Valdés.

“Hadden we Valdés en Maniatis nog kunnen gebruiken, dan hadden we de samenwerking niet stopgezet. Maar aangezien ze allebei geblesseerd waren en wij ook de jeugd kansen wilden geven, hebben we besloten om uit elkaar te gaan”, aldus Ferrera.

Standard ontdeed zich van twee zware contracten en deed ook de spelers in kwestie een plezier. “Nu kunnen Valdés en Maniatis zich ook op volgend seizoen toeleggen. Én kunnen ze op zoek gaan naar een nieuwe club.”

"Valdés? Een grote meneer" - Yannick Ferrera

Hoewel Valdés niet altijd een geweldige indruk maakte, zal Ferrera enkel de positieve zaken onthouden. “Hij kwam, speelde goede matchen en speelde minder goede matchen. Maar dat is bij iedere speler het geval. De ervaring die Valdés ons bijbracht, is van onschatbare waarde geweest.”

“Bovendien heeft Valdés ons op interessante zaken gewezen, waar we volgend seizoen nog iets mee zullen zijn. Het is een grote meneer, ook naast het veld", besluit Ferrera.

Timothy Collard

Standard
 
 
Reacties.