Genk mag straks niet falen tegen verzwakt Essevee

06 mei 2016 11:00

Na een goede start in play-off 1 ging Racing Genk onderuit tegen AA Gent en Club Brugge en moet het plots heel goed opletten om de vierde plaats niet te laten glippen. Vanavond volstaat enkel een driepunter tegen Zulte Waregem.

De Limburgers tellen nog amper één puntje meer dan KV Oostende en moéten vanavond in eigen huis winnen. Peter Maes zag dat zijn team de momenten op Club Brugge niet greep en hoopt dat dit vanavond wel zal gebeuren. "Onze jonge spelers moeten in de play-offs altijd op de toppen van hun tenen lopen en als het in het koppetje wat minder is, merk je dat ook aan het lichaam. Daar werken we aan."

De vijfde plek lijkt ook weg - Francky Dury

Zulte Waregem heeft niets meer te winnen of te verliezen. Francky Dury omschreef het met een kwinkslag in aanloop naar deze partij: "We kunnen niet meer worden bijgehaald door het nummer 7 en de vijfde plek lijkt ook weg." Toch verwacht hij dat zijn jongens vrank en vrij voor de overwinning zullen strijden.

Bij Essevee puilt de lappenmand nog steeds uit. Thiam, D'Haene, Diallo, Storm, Essikal en Brebels kunnen niet in actie komen. Bij Genk kreeg Malinovskyi deze week het harde verdict dat hij maandenlang aan de kant staat met een zware knieblessure.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 87 euro als KRC Genk wint
  • 414 euro als Zulte Waregem wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Robby Morren

KRC Genk \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.