Valt MPH even uit de rol? "Als we zondag de titel niet pakken, is het misschien voor later"

09 mei 2016 07:10

Michel Preud'homme was gisteren een tevreden man. Club Brugge begon dan wel niet goed bij KAA Gent, maar de West-Vlamingen wonnen met 1-4. De coach zal je echter niet op een fout woord betrappen. Alhoewel?

Twaalf jaar... Club Brugge kan zondag twaalf jaar in één keer uitwissen. Wat daarvoor moet gebeuren? Winnen van RSC Anderlecht. De kampioenentifo wordt alleszins - as we speak - vanonder het stof gehaald.

Maar dat zal je de spelers niet horen zeggen. "We moeten de klus nu zelf klaren", dixit Bjorn Engels. Hans Vanaken? "We zijn er heel dicht bij. Maar we wagen ons niet zegezeker."

Ik voel helemaal geen druk. Opnieuw: we hebben twintig op dertig vooropgesteld - Michel Preud'homme

Ook Michel Preud'homme wil niet gezegd hebben dat het volgende week dé dag is. Al viel de Luikenaar wel heel eventjes uit zijn rol. "Ik voel helemaal geen druk. Opnieuw: we hebben twintig op dertig vooropgesteld."

"Het klopt dat we volgende week de titel kunnen pakken", besluit MPH. "Maar ook dat zorgt niet voor extra druk. Als het zondag niet lukt, is het misschien voor later." Dat ene woordje zorgt nog voor dekking...

Cédric De Volder

Club Brugge \\ KAA Gent
 
 
Reacties.