Club-fans bereiden waanzinnige tifo voor: "En het zou wreed zijn van het universum om ons de titel zondag niet te gunnen"

14 mei 2016 14:12

De fans van Club Brugge lopen op hete kolen. Nog zo'n vierentwintig uur aftellen en de belangrijkste wedstrijd van de laatste elf jaar wordt afgetrapt. Geert De Cang heeft er alleszins een goed oog in.

"We gaan er alleszins alles aan doen om Club Brugge naar de titel te juichen", is ook Geert De Cang klaar voor een titelfeestje. "Alle ingrediënten voor een perfect feest zijn zondag aanwezig."

Blue Army doet overigens zelf ook een duit in het zakje. De blauw-zwarte sfeergroep heeft nog twee tifo's klaarliggen, maar lost helemaal niets over het kunststukje van zondag. Al kan je via DEZE LINK te weten komen hoelang de tifo al klaar ligt.

Alle ingrediënten voor een perfect feest zijn zondag aanwezig - Geert De Cang

Bovendien is het allemaal wel heel toevallig. Elk jaar geleden - op 15 mei 2005 - pakte Club de laatste titel. Net als nu was de tegenstander... RSC Anderlecht!

"Het zou wreed zijn van het universum om ons de titel zondag niet te gunnen", lacht De Cang. "Maar ik heb alle vertrouwen in de ploeg. De inzet van de coach en van de spelers is voelbaar."

Cédric De Volder

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.