Anderlecht pareert kritiek: "Daarom was Hasi niet beschikbaar"

16 mei 2016 14:34

Anderlecht kreeg zondag een ferme optater in Jan Breydel: 4-0 verlies en weg titel. Na de wedstrijd was Besnik Hasi niet beschikbaar voor commentaar, wat toch wel wat wrevel opwekte bij het journaille. Paars-wit schiet nu in actie.

"Gisteren feliciteerden de directie, de staf en de spelers van Sporting Anderlecht de collega's van Club Brugge persoonlijk en via de RSCA media. Vandaag herhaalt de club de oprechte gelukwensen langs deze weg", aldus paars-wit in een persbericht.

"Vorige vrijdag (13 mei) sprak RSC Anderlecht af met de Proleague dat, indien Club kampioen zou spelen op zondag, de gewoonlijke persconferentie met beide trainers niet door zou gaan omwille van de gewoonlijke festiviteiten. Dit is de enige reden waarom RSCA coach Besnik Hasi niet beschikbaar was voor de media", geven ze een duidelijk signaal.

Hasi zal deze week wél present tekenen op Neerpede ter voorbeschouwing op het treffen met Racing Genk. "Proto en Nuytinck waren overigens gisteren wel beschikbaar voor de aanwezige media na een wedstrijd waar alle aandacht naar de winnaar hoort te gaan."

Redactie

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.