Transfergeruchten 19/05: Oostende droomt nog steeds van Proto, bekende naam moet Aston Villa naar PL loodsen

19 mei 2016 18:03

De voorlaatste speeldag in de pintjesliga wordt afgewerkt, terwijl de Rode Duivels vandaag aan hun voorbereiding richting EK beginnen. En toch zijn de transfergeruchten nog steeds schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht.

  • Louis van Gaal lijkt mogelijke transfertargets van Manchester United af te schrikken. Eerder koos Mats Hummels al voor Bayern terwijl ook Manchester interesse had, en nu lijkt Pierre-Emerick Aubameyang de overstap niet te willen maken.

  • Juventus zal waarschijnlijk Alvaro Morata kwijtraken in de zomer. De aanvaller kan voor 30 miljoen euro teruggehaald worden naar Real Madrid, én de jongeling kan rekenen op veel interesse, vooral vanuit de Premier League. Arsenal zou diep in de buidel willen tasten voor Morata.

  • Yohan Croizet beslist eerstdaags over zijn toekomst. Sporting Lokeren dringt aan, maar KV Mechelen beschikt over de beste papieren om de Fransman binnen te halen.

  • Club Brugge heeft bij KV Mechelen geïnformeerd naar de voorwaarden van Sofiane Hanni. De Parijzenaar wil echter zelf voor RSC Anderlecht gaan voetballen.
  • Kwadwo Asamoah is geen vaste waarde bij Juventus, maar de winger staat wel op het punt om een toptransfer te versieren. Chelsea wil dertig miljoen euro op tafel leggen om hem naar Stamford Bridge te halen.

  • Ondertussen blijft Silvio Proto rondjes draaien op de Oostendse geruchtenmolen. KV Oostende wil de doelman graag aantrekken, maar hij kijkt de kat uit de boom en hoopt op een lucratievere aanbieding.

  • Aston Villa is op zoek naar een nieuwe coach. Roberto Di Matteo wordt steeds vaker genoemd als de man die de club zo snel mogelijk terug naar de Premier League moet loodsen.

Bart Vandenbussche

 
 
Reacties.