OHL Vrouwen willen na moeilijk seizoen toch feesten

19 mei 2016 16:34

Het seizoen voor de vrouwen van OH Leuven was allerminst makkelijk te noemen. De A-ploeg eindigde laatste in de Super League, de B-ploeg degradeerde van eerste naar tweede nationale. En toch geven ze bij OHL de moed nog niet op. Thuis tegen Genk moet geknald worden. En dan? Feest!

"Wij willen dit seizoen nog 1 keer knallen om dit moeilijk seizoen af te sluiten. Het was moeilijk omdat we met een totaal nieuwe en heel jonge ploeg aan de slag moesten", klinkt het bij de Leuvenaars. "Maar zowel de trainers, de staf als de speelsters hebben het beste van zichzelf gegeven."

En er is ook goed nieuws voor de toekomst: "Veel jongeren hebben zich onder ons onderscheiden door een selectie bij de Red Flames. De groep blijft samen, niemand vertrekt, deze groep zal nog mooie dingen laten zien in de toekomst."

Deze groep zal nog mooie dingen laten zien in toekomst

En dus moet de thuismatch tegen Genk nog een keer een feest opleveren: "Wij vragen onze supporters om samen met jong OHL onze tribune vol te laten lopen om ons een laatste keer aan te moedigen en ons naar de overwinning te roepen." Abonnees bij de mannen hebben gratis toegang op de Korbeekdamstraat om 15 uur.

"Wij gaan nadien naar Café Genenhoek om ons seizoen feestelijk af te sluiten, ook supporters mogen dan mee naar het feestje", aldus nog de OHL Ladies.

Aernout Van Lindt

Dames OHL \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.