Zwaar gehavend Anderlecht wil tweede plaats veiligstellen in Genk

19 mei 2016 11:00

Anderlecht moet vanavond de blamage die het afgelopen zondag opliep tegen Club Brugge wegspoelen op het veld van Racing Genk. De troepen van Peter Maes strijden op hun beurt nog mee voor plaats drie.

Er hing geen gezellig sfeertje in Brussel de afgelopen dagen. De supporters kwamen hun onvrede duidelijk maken, niemand loopt vrolijk rond. De opdracht voor paars-wit is dan ook duidelijk: zich herpakken tegen Genk en de tweede plaats veiligstellen. Aan één punt heeft Anderlecht daarvoor genoeg.

Uitpuilende ziekenboeg

Tot overmaat van ramp puilt de Brusselse ziekenboeg uit en moet Hasi serieus puzzelen in zijn defensie. Badji is out en Heylen is hoogst twijfelachtig, net als Dendoncker die ook onzeker is. Ook Najar, Leya Iseka, Deschacht en Defour liggen in de ziekenkamer. Hasi dropt vanavond de 18-jarige De Medina in zijn ploeg.

Ook in Genk was de sfeer niet te best na een nieuwe nederlaag in de slotseconden van een match. Zij voelen de hete adem van KVO en moeten dus nog naar onder kijken. Maar door de onverwachte nederlaag van Gent mag men in Limburg ook nog dromen van plaats drie.

Ook Peter Maes moet enkele pionnen missen, al zijn die zorgen minder groot dan die van Hasi. Castagne en Malinovskyi zijn out en Samatta is onzeker.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 132 euro als KRC Genk wint
  • 189 euro als Anderlecht wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Robby Morren

Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
Reacties.