Emotioneel afscheid, pakkend eerbetoon: "Zo fier hier 10 jaar te mogen hebben spelen"

20 mei 2016 19:54

Karel D'Haene zullen we meer dan waarschijnlijk niet meer op een voetbalveld aan het werk zien. De ervaren verdediger van Zulte Waregem is nooit hersteld geraakt van een venijnige knieblessure. Voor de match tegen Club Brugge werd hij uitgebreid in de bloemetjes gezet.

Elke keer we hem dit seizoen vroegen hoe het met hem ging, kregen we quasi hetzelfde antwoord: “Met mij gaat het goed, maar met de knie niet echt geweldig. Het blijft traag gaan, maar ik blijf rustig verder revalideren.”

"Ik heb er dit jaar alles aan gedaan om terug te komen, ook met de kinesist. Maar het is niet gelukt", kondigde D'Haene zijn afscheid deze week aan.

Bedankt supporters - Karel D'Haene

Hij kreeg van de fans van Essevee een Lifetime Achievement Award voor al het moois dat hij de club heeft gebracht. "Ik ben bevoorrecht, want ik heb tien jaar kunnen spelen bij de club waar ik als kleine jongen fan van was."

Voor de match tegen Club Brugge werd hij nog eens extra in de bloemetjes gezet, inclusief erg knappe tifo. "Bedankt aan de club, aan mijn vrouw en mijn kinderen, maar vooral aan jullie - supporters!"

Aernout Van Lindt

Club Brugge \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.