Club Brugge wil het seizoen in schoonheid afsluiten met een gala-overwinning tegen KV Oostende

22 mei 2016 10:00

Club Brugge sluit het seizoen vanmiddag af met een thuiswedstrijd tegen KV Oostende. Michel Preud'homme wil nog een laatste keer uithalen. En volgt er dan eindelijk een beslissing?

Club Brugge kroonde zich afgelopen zondag tot Belgisch landskampioen, won eerder deze week bij Zulte Waregem én wil nu de kers helemaal op de taart zetten met een gala-overwinning tegen KV Oostende.

Michel Preud'homme kiest dan ook voor zijn typeploeg. Al moet er toch een beetje gesleuteld worden. Bjorn Engels en Lior Refaelov zijn buiten strijd, achter de naam van Claudemir staat een vraagteken.

"We willen het feestje van Club verbrodden", klinkt het dan weer bij KV Oostende. Yves Vanderhaeghe wil zich dan ook niet zomaar naar de slachtbank laten leiden in het Jan Breydelstadion.

De heenwedstrijd in play-off eindigde overigens op 0-1. Club Brugge legde op Schiervelde de basis voor de titel. De landskampioen stond immers driekwart wedstrijd met tien man op het veld na een rode kaart voor Benoît Poulain.

Wil jij de eindstand voorspellen?

Dan moet je bij UNIBET zijn. Wint de landskampioen? Of komen de bezoekers stunten? Het pronostiekje ligt binnen handbereik. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Cédric De Volder

Club Brugge \\ KV Oostende
 
 
Reacties.