Preud'homme maakt de balans op, inclusief grapjes: "We moeten volgend seizoen toch nog iets kunnen verbeteren"

23 mei 2016 11:50

Michel Preud'homme sprak gisteren voor het laatst de pers toe na een wedstrijd van Club Brugge. Althans, de laatste keer van het seizoen. Er was ruimte voor een grapje, maar het was bij momenten toch ook serieus.

"Ik was de voorbije dagen toch een beetje ongerust", grinnikt Michel Preud'homme. "Ik zag op training niet de gewone frisheid. Hoe dat komt? Geen idee. (lacht) Maar tegen KV Oostende kom je dan wel in moeiijkheden."

Al kon de puntendeling de Luikenaar niet echt deren. "Natuurlijk had ik liever gewonnen. Maar oké, daar gaan we nu niet over praten, hé. Ik geef toe dat ik toch een beter Club Brugge heb gezien dan verwacht.

Ik zag op training niet de gewone frisheid. Hoe dat komt? Geen idee. (lacht) - Michel Preud'homme

"Club heeft de voorbije weken een pak statistieken verbeterd in de nacompetetie", besluit MPH. "We kroonden ons al tot landskampioen na zeven speeldagen. Ook qua gescoorde doelpunten steken we erbovenuit.

Maar... "Het was nooit eerder gebeurd dat een ploeg in play-off 1 alle vijf de thuiswedstrijd had gewonnen. Maar we moeten volgend seizoen toch nog iets kunnen verbeteren, hé." (knipoogt)

Cédric De Volder

Club Brugge \\ KV Oostende
 
 
Reacties.