Anderlecht komt met verrassende naam op de proppen: Peter Maes

24 mei 2016 07:42

Vorige week meldden we dat Frank Vercauteren één van de grote opties is voor Anderlecht om de nieuwe trainer te worden. HLN komt vandaag met een andere verrassende naam op de proppen: die van Peter Maes.

We willen de situatie wel even schetsen: de kans dat Maes toezegt is bijzonder klein. Wel heeft hij het juiste profiel. Iemand die een kleedkamer in orde kan krijgen, wat hij bewees bij Lokeren en Genk. En als hij genoeg vrijheid krijgt, kan hij een team uitbouwen van de grond af.

Maar Maes heeft bij Lokeren ook laten zien dat hij een trouwe soldaat is. Niet iemand die bij de eerste interesse van een topclub wegloopt. Bij Genk heeft hij nog een contract en zijn werk is er nog niet af. Wedden dat Maes ook op die manier zal reageren op de interesse van Anderlecht? Gecharmeerd, maar met een duidelijk statement.

Vercauteren

Binnen Anderlecht hopen ze nog altijd Hein Vanhaezebrouck te kunnen losweken bij Gent, maar aangezien hij en zij zelf een deel van de bruggen al verbrand hebben, lijkt dat moeilijk te worden. Frank Vercauteren is nog steeds in beeld, zoals we gisteren al schreven. Hij is de beste en meest haalbare optie van de drie.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
Reacties.