Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza:hét EK-supportersdorp in Genk!

26 mei 2016 14:18

Deze zomer wordt de parking van de Limburghallen in Genk omgetoverd tot een heus fandorp voor de Rode Duivels. Vanaf maandag 13 juni kan je terecht op de "Football Plaza", een EK Supportersdorp. Het belooft een unieke beleving te worden. Redenen genoeg om af te zakken. Wij sommen ze even op.

Alle wedstrijden van de Rode Duivels worden uitgezonden op een gigantisch scherm van 40m². Daarnaast voorziet de organisatie ook tal van nevenactiviteiten. Een belevenis waar je met heel het gezin naartoe kan.

Ladies night

"Als je aan een vrouw vraagt welke ploeg, buiten de Rode Duivels, ze het liefst zien spelen is het antwoord waarschijnlijk Italië", bekent Geert Laureys van de organisatoren Sportizon op de persconferentie in Genk. "Daarom is het op 13 juni Ladies night bij België tegen Italië. De vrouwen worden die dag in de watten gelegd met drankjes en geschenkjes."

Kids day

Op 18 juni worden er springkastelen opgezet voor de kinderen en komt Limburgs very own Pat Krimson om een feest te bouwen. Het belooft een ware 'afternoon party' te worden bij de Limburghallen. Met de activiteiten van de dag geeft Football Plaza een sterk signaal dat het een familiegebeuren is.

Sing-a-long

Zing uit volle borst mee met de voetbalklassiekers op 22 juni. Alle bekende songs worden voorgedragen en het publiek wordt uitgenodigd in kanon deel te nemen. "Zo wanen de bezoekers zich in een echte voetbalstadion", vertelt Laureys. Een betere sfeer ga je in omstreken niet vinden.

Animatie

In het dorp zullen er talloze standjes zijn die eten en drinken voorzien. Jupiler, de bierpartner van het evenement, voorziet een "All-in-Red"-container waar je jezelf volledig rood kan laten schminken. De All-in-Red Drumband zorgt voor de nodige sfeer en naast selfies kan je ook een leuke herinnering mee naar huis nemen via de foto-animaties die er voorzien worden.

Wil je nog meer informatie? Surf naar www.footballplaza.be!

Redactie

België
 
 
Reacties.