Vreemde wending: 'Speler met persoonlijk akkoord Club Brugge blijkt fantast'

02 juni 2016 14:54

Club Brugge is de markt al aan het afspeuren om ook de komende jaren een competitief team te hebben en te mikken op een nieuwe titel. Een erg talentrijke Hondurees maakte gewag van een persoonlijk akkoord met blauw-zwart. Maar dat blijkt niet te kloppen, verre van zelfs.

Alberth Elis is een 20-jarige Hondurees, die momenteel uitkomt voor Club Olimpia Deportivo. Qua naam leek dat alvast een mooie voorbode voor Club Brugge. En de Hondurees international gaf ook aan dat er interesse was van verschillende clubs.

Everton, teams uit Frankrijk en Spanje én Club Brugge aasden op hem. Er werd zelfs al gewag gemaakt van een persoonlijk akkoord met blauw-zwart.

Er klopt niets van

"Maar daar klopt dus niets van. Er zijn geen aanbiedingen binnengekomen voor Alberth", geeft een persoon van Club Olimpia nu aan in de Hondurese pers.

"Hij moet nog veel bijleren en hier gaat hij een straf voor krijgen. We zullen altijd de best mogelijke beslissingen nemen, ook in functie van de speler. Maar op dit moment is er dus echt geen interesse, er klopt niets van die berichtgeving."

Bart Vandenbussche

Premier League \\ Club Brugge \\ Everton
 
 
Reacties.