Gent-voorzitter reageert: "Bart Verhaeghe wilde zich niet distantiëren van de uitspraken"

04 juni 2016 14:43

AA Gent-voorzitter Ivan De Witte heeft gereageerd op de aantijgingen van Walter Van Steenbrugge. De advocaat sprak in naam van een fanclub van Club Brugge en verkondigde dat er financiële doping gepleegd werd in verband met de Ghelamco Arena. De Witte ontkent alle geruchten.

"De klacht is geformuleerd door Walter Van Steenbrugge in naam van enkele fans", zegt de Gent-voorzitter bij het clubkanaal. "De fanclub die naar voor geschoven wordt, is slechts twee dagen geleden opgericht. Ik denk dat het gerucht van de net opgerichte fanclub komt."

"Ik heb reeds contact gehad met Bart Verhaeghe en ik heb hem gevraagd of hij zich wilde distantiëren van de verklaringen van de heer Van Steenbrugge. Hij heeft me gezegd dat hij dat niet wilde doen. Dus ik laat de conclusie over aan anderen."

Dagvaarden

"Er is zeker schade voor onze reputatie. We zijn nu aan het onderhandelen over een renteverlaging en die verdachtmakingen van 'financiële doping' zijn echt niet goed voor onze onderhandelingen. Eventueel zullen wij degenen die deze onjuiste informatie verspreid hebben, dagvaarden voor de rechter", besluit de voorzitter.

Bart Ver Elst

Club Brugge \\ KAA Gent
 
 
Reacties.