Transfergeruchten 05/06: City wil Arsenal-middenvelder inlijven, interesse voor Gounongbe steeds concreter

05 juni 2016 12:58

Het EK staat op het punt om los te barsten, maar de geruchtenmolen zal de komende weken blijven draaien. Ook vandaag selecteert onze redactie een handig overzicht.

  • Zlatan Ibrahimovic zou dicht bij een transfer naar Manchester United staan. De Zweed zou echter zekerheid willen over zijn rol als aanvalsleider alvorens een contract te tekenen.

  • Ronald Koeman is op weg naar Everton. En hij zou dolgraag Romelu Lukaku en John Stones willen houden. Beide spelers lijken zo goed als zeker te gaan vertrekken.
  • Pep Guardiola zou dromen van een nieuwe samenwerking met Lionel Messi. Mocht de aanvaller aangeven open te staan voor een transfer, dan houdt City zich klaar om een bod te doen. Dat meent Manchester Evening News te weten.

  • Ronald Koeman zou ook maar wat graag Georginio Wijnaldum naar Everton halen, als hij daar de nieuwe coach wordt. De Nederlandse middenvelder zakte vorig seizoen met Newcastle United.

  • De interesse van Trabzonspor in Frédéric Gounongbe zou steeds concreter worden. De Turkse eersteklasser ziet Oskar Cardozo zo goed als zeker vertrekken en Gounongbe zou de Paraguayaan volgens het Turkse Taka moeten vervangen.

  • Engelse media spreken nog steeds over het gerucht dat Manchester City vol voor Jack Wilshere wil gaan. Pep Guardiola zou de Arsenal-middenvelder er wat graag bij willen, maar de Engelsman speelt al heel zijn leven voor The Gunners.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Sporting Lokeren \\ Westerlo \\ Manchester United \\ Arsenal \\ Newcastle United \\ Engeland
 
 
Reacties.