Zulte Waregem heeft nog flink wat ambitie en wil bij Standard, Gent én Club Brugge shoppen

08 juni 2016 20:31

Zulte Waregem heeft al drie transfers beet. Twee ervaren verdedigers én een middenvelder met flink wat kwaliteiten. Maar daar wil het niet bij stoppen. Naast Timothy Derijck zijn er nog veel andere pistes die worden onderzocht.

Zo is er al een tijdje sprake van een mogelijke overstap van Brandon Mechele naar Zulte Waregem. De centrale verdediger krijgt weinig speelgelegenheid bij blauw-zwart en zou aan de Gaverbeek onder de vleugels van Davy De fauw heel wat kunnen bijleren.

Maar niet enkel Mechele staat op de radar van Zulte Waregem, want ook Boli Bolingoli staat op de radar van Essevee. Michel Preud'homme is echter niet happig hem te laten gaan zolang er geen extra back-up is op links voor Laurens De Bock.

Bij Standard is er de interesse in Emond en Arslanagic zoals eerder al werd naar buiten gebracht, bij AA Gent staat er dan weer ene Hannes Van Der Bruggen op de verlanglijst. Zulte Waregem wil met al die versterkingen opnieuw naar play-off 1, al heeft het lang niet iedereen al binnen.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Standard \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.