Transfergeruchten 09/06: Onder andere Anderlecht, Standard, KV Mechelen en Essevee roeren zich

09 juni 2016 20:38

Het EK in Frankrijk staat voor de deur, maar heel wat clubteams zitten dezer dagen niet stil en maken werk van in-en uitgaande transfers. Wij zetten alle geruchten op een rijtje.

  • Deni Milosevic trekt definitief naar het Turkse Konyaspor. De middenvelder speelde vorig seizoen op uitleenbasis voor Waasland-Beveren, maar was nog eigendom van Standard.

  • Michael Carrick blijft dan toch bij Manchester United. De ervaren Engelsman was einde contract, maar zette nu toch zijn krabbel onder een nieuwe deal van één jaar.

  • Anderlecht gaat zich de komende dagen roeren op de transfermarkt. Niet enkel willen ze deze week nog een nieuwe coach, ze mikken ook op Jakub Brabec. De tsjechische verdediger staat hoog op het verlanglijstje.

  • Thomas Kaminski lijkt dan volgens Het Laatste Nieuws op weg naar KV Kortrijk. Daar zoeken ze ook nog een nieuwe doelman, want Darren Keet lijkt weg te willen én te kunnen.

  • Zulte Waregem wil dan weer werk maken van de toekomst en wil nog flink wat transfers realiseren voor de eerste training binnen een week of twee. Wie ze allemaal willen? Dat lees je HIER!

  • KV Mechelen ziet doelman Jonathan De Bie definitief vertrekken naar Tottenham. De 16-jarige belofte stond al lang in de belangstelling van The Spurs.

Redactie

Jupiler Pro League \\ La Liga \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ Zulte Waregem \\ Juventus \\ Villarreal \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ SK Beveren
 
 
Reacties.