Jans heeft een beslissing genomen en dat is slecht nieuws voor Club Brugge

11 juni 2016 19:24

Laurent Jans blijft zo goed als zeker bij Waasland-Beveren. De flankverdediger stond op de radar van Club Brugge, maar uiteindelijk kwamen beide clubs niet tot een akkoord.

Bovendien schotelde Waasland-Beveren de speler ook een nieuw voorstel voor. Laurent Jans lijkt eieren voor zijn geld te kiezen en gaat eerstdaags nieuwe overeenkomst ondertekenen op de Freethiel. De speler voelt zich goed in het Waasland en wil niet per se nu al vertrekken.

Op thibault Moulin na, lijkt coach Stijn Vreven ook geen rekening te houden met een vertrek van één van zijn sterkhouders. "Wij bereiden ons op het nieuwe seizoen voor met de gedachte dat Thibault het nieuwe seizoen hier niet meer zal aanvatten. In principe zal hij de enige vertrekker zijn", aldus Vreven.

Pech voor Club Brugge

Club Brugge zag in Jans - die zowel op rechts als op links uit de voeten kan - een interessante verdediger, maar de landskampioen kwam niet tot een akkoord met Waasland-Beveren.

De Leeuwen eisten één miljoen euro voor de Luxemburger, terwijl Club Brugge niet van plan was om dat bedrag op te hoesten. Voor de volledigheid: Jans krijgt wellicht een fikse salarisverhoging in het Waasland.

Timothy Collard - Cédric De Volder

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ SK Beveren
 
 
Reacties.