Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza: zing mee met de klassiekers!

21 juni 2016 10:40

Deze zomer kan je terecht op de "Football Plaza", een EK-Supportersdorp. Het belooft een unieke beleving te worden. Redenen genoeg om af te zakken. De match tegen Zweden staat in het teken van de matchbeleving.

Alle wedstrijden van de Rode Duivels worden uitgezonden op een gigantisch scherm van 50m². Daarnaast voorziet de organisatie ook tal van nevenactiviteiten. Een belevenis waar je met heel het gezin naartoe kan.

Sing-a-long

Zing uit volle borst mee met de voetbalklassiekers op 22 juni. Alle bekende songs worden voorgedragen en het publiek wordt uitgenodigd in kanon deel te nemen. "Zo wanen de bezoekers zich in een echte voetbalstadion", aldus Geert Laureys van organisator Sportizon. "Een betere sfeer ga je in omstreken niet vinden."

Animatie

In het dorp zullen er talloze standjes zijn die eten en drinken voorzien. Jupiler, de bierpartner van het evenement, voorziet een "All-in-Red"-container waar je jezelf volledig rood kan laten schminken. De All-in-Red Drumband zorgt voor de nodige sfeer en naast selfies kan je ook een leuke herinnering mee naar huis nemen via de foto-animaties die er voorzien worden.

Zowel in Antwerpen (op de Groenplaats), Sint-Niklaas (Grote Markt) en Genk (Limburghallen) kan u terecht voor een geweldige avond. Wil je nog meer informatie? Surf naar www.footballplaza.be!

Manuel Gonzalez Oubina

België \\ Zweden
 
 
Reacties.