Dit heeft Simons te zeggen over de nieuwe trainersstructuur bij Club Brugge

23 juni 2016 16:19

Club Brugge ziet er dezer dagen nog steeds hetzelfde uit als vorig seizoen. Alle sterkhouders zijn nog aan de landskampioen verbonden, al noteerden tijdens de eerste trainingen van blauw-zwart wel één wijziging.

Philippe Clement leidde de trainingen in plaats van Michel Preud’homme. Laatstgenoemde onderbrak woensdag zijn vakantie om de eerste échte training van het seizoen bij te wonen, maar nog zeker tot eind volgende week zal Clement het voor het zeggen hebben op het trainingsveld.

Een nieuwe situatie dus door die verandering in de trainersstructuur van Club. Ervaren rot Timmy Simons blijft er nuchter onder. “Die nieuwe structuur zal mijn rol binnen de ploeg niet veranderen. Ik zal mijn verantwoordelijkheid als aanvoerder en ouderdomsdeken blijven nemen. Daar verandert niets aan.”

Niet betrokken bij uittekenen van nieuwe structuur

De kapitein werd ook niet geraadpleegd bij het uittekenen van de structuur, wat hij ook maar logisch leek te vinden. “Het heeft redelijk wat tijd in beslag genomen en wij (de spelers, nvdr.) waren op vakantie toen de beslissing is gevallen”, besloot Simons.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.