Deze Rode Duivel is echt gegeerd wild: Duitse topclub springt in dans en wil Belgische topclubs aftroeven

25 juni 2016 15:01

Er is dezer dagen heel wat belangstelling voor Nicolas Lombaerts. Zo werd hij al gelinkt aan Anderlecht en Club Brugge, maar ook vanuit diverse andere landen is er heel wat interesse.

Bij Zenit bevestigen ze dat er heel wat interesse is in de verdediger. Technisch directeur Hans van Stee geeft een update: "Zolang ik geen bod heb ontvangen, beschouw ik niks als concreet. Dat is een regel die ik altijd bij transfers hanteer."

Veel concreet is er momenteel nog niet, maar er zijn wel degelijk heel wat clubs geïnteresseerd. Anderlecht, Club Brugge, diverse toppers uit Turkije, PSV - al ontkennen die dat - en Ajax, maar nu ook Borussia Mönchengladbach.

Bij de Duitse topclub zou de Rode Duivel een ploegmaat kunnen worden van Thorgan Hazard. Lombaerts heeft de clubs dus voor het uitkiezen, al is het niet eens gezegd dat hij Sint-Petersburg zal verlaten.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ PSV \\ Ajax \\ KAA Gent \\ Bor. Mönchengladbach \\ Zenit St Petersburg
 
 
Reacties.