KV Oostende heeft (zo goed als) prijs en Vanderhaeghe heeft er in één klap waar extra mogelijkheden bij

27 juni 2016 20:14

Adam Marusic is bijna van KV Oostende. De flankspeler wordt al even aan KVO gelinkt, maar zal eerstdaags zijn krabbel zetten in het Albertpark. Yves Vanderhaeghe krijgt er op die manier enkele opties bij.

Eerst even dit: Adam Marusic heeft al even een persoonlijk akkoord met KV Oostende. Maar op clubniveau is er nog geen consensus. Het prijskaartje - ook al gaan de onderhandelingen de goede richting uit - is de enige reden waarom de krabbel nog niet is gezet.

Marusic genoot de interesse van KAA Gent, maar van meet af aan is het duidelijk dat de flankspeler opnieuw onder de hoede van Yves Vanderhaeghe wil voetballen. Het was de coach van KVO die hem immers de kans gaf bij KV Kortrijk.

Ook Vanderhaeghe weet goed genoeg waarom hij de Marusic naar de Belgische kust loodst. Hij heeft er niet alleen een extra voor op de flank bij, maar ook het spelsysteem kan zomaar een andere invulling krijgen. We leggen het even uit.

De 23-jarige Montenegrijn - ondertussen ook al negenvoudig international - bewees in het Guldensporenstadion dat hij ook in een 3-5-2-systeem kan renderen. Met andere woorden: de opties van Oostende zijn opnieuw met een eenheid uitgebreid.

Cédric De Volder

Jupiler Pro League \\ KV Oostende \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.