Lombaerts reageert op alle geruchten omtrent zijn transfer

27 juni 2016 15:47

Er is dezer dagen heel wat belangstelling voor Nicolas Lombaerts. Zo werd hij al gelinkt aan Anderlecht en Club Brugge, maar ook vanuit diverse andere landen is er heel wat interesse. Toch ziet de Rode Duivel een overstap naar België of Nederland wel zitten.

Bij Zenit bevestigen ze ondertussen al een tijdje dat er heel wat interesse is in de verdediger. Technisch directeur Hans van Stee geeft een update: "Zolang ik geen bod heb ontvangen, beschouw ik niks als concreet. Dat is een regel die ik altijd bij transfers hanteer."

Ajax, PSV, Turkse topclubs, Borussia Mönchengladbach, ... Het aantal geïnteresseerde clubs uit het buitenland valt al lang niet meer op 1 of 2 handen te tellen. En ook Club Brugge en Anderlecht willen de Rode Duivel graag overnemen.

Ik heb dat ook gelezen - Nicolas Lombaerts

Lombaerts zelf heeft gereageerd bij VI op de interesse: "Ik lees dat ik al gekozen heb voor PSV. Ik weet dat zij rechtstreeks in de Champions League zitten ja, maar dat wil niets zeggen."

"Ik heb nog niet gekozen en ik weet echt nog niet waar ik heen zal gaan. Ik hoef ook niet te vertrekken, na negen jaar voel ik me nog steeds goed in Rusland."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ PSV \\ Ajax \\ KAA Gent \\ Bor. Mönchengladbach \\ Zenit St Petersburg
 
 
Reacties.