Update: plots is er een erg verrassende wending in transfersoap Batshuayi: 'Hij tekent woensdag bij deze Engelse topclub'

29 juni 2016 00:23

Zondag lukte hij nog zijn eerste doelpunt op een groot toernooi, maar waar speelt Michy Batshuayi volgend seizoen? Het is lang nog niet duidelijk. Verschillende clubs hengelen naar de spits van Olympique Marseille, maar die heeft natuurlijk ook nog iets in de pap te brokken.

Zo wist L’Équipe eerder deze week al dat Crystal Palace een akkoord heeft met Marseille over een transfer van Batshuayi. Maar onze landgenoot zou geen oren hebben naar een overstap richting de nummer 15 uit de Premier League. Dat meldt Squawka.

Waar Michy dan wel naartoe wil? Wel, Volgens het medium hoopt de aanvaller nog steeds op een overgang naar Tottenham Hotspur. Al dringt zich daar meteen een nieuw probleem op: The Spurs zijn niet van plan om hetzelfde bedrag – voor de transfer en het loon van Batsman – als Crystal Palace op tafel te leggen.

Chelsea

En dan stapte Chelsea plots opnieuw in het verhaal. De Engelse topclub die vorig jaar een minder seizoen kende, is wél bereid om de nodige centen op tafel te leggen. Dat maakte L'Équipe woensdagnacht bekend. Meer zelfs: volgens het doorgaans goed ingelichte medium zal Batshuayi woensdag al zijn krabbel zetten bij The Blues.

De spits zal een contract voor vijf seizoenen ondertekenen en Marseille zal een slordige 40 miljoen euro - zonder bonussen - opstrijken. Als de deal effectief rond komt, en daar gaan we toch wel van uit, dan treedt Batsman in de voetsporen van ene Didier Drogba. De Ivoriaan verruilde destijds L'OM voor Chelsea. En dat werd een absoluut succesverhaal.

Timothy Collard

Premier League \\ Serie A \\ Tottenham \\ Chelsea \\ Juventus \\ Crystal Palace \\ België
 
 
Reacties.