Beerschot-Wilrijk voegt nog grote naam bij aan hun al indrukwekkende kern

19 juli 2016 09:14

Het mag duidelijk zijn: Beerschot-Wilrijk laat niets aan het toeval over om de vierde opeenvolgende promotie te kunnen vieren aan het einde van het seizoen. De kern van de ploeg in de eerste amateurreeks bulkte al van de bekende namen en daar is er nu nog eentje aan toegevoegd.

Beerschot-Wilrijk maakte immers bekend dat Ernest Nfor, ex-spits van onder meer AA Gent, KV Kortrijk en Zulte Waregem, tekende een contract bij de Mannekens. "Het was vroeg dag bij KFCO Beerschot Wilrijk vanmorgen, want reeds om half negen ondertekende Ernest Nfor in het oefencomplex aan het Universiteitsplein in Wilrijk een tweejaarscontract bij onze club", schrijft de club op zijn website.

"Daarmee hebben we een spits met fameuze adelbrieven beet, want de Kameroenese Belg heeft de voorbije jaren al heel wat voetbalwatertjes doorzwommen. En pikte bij al zijn clubs steeds zijn goaltjes mee."

De 30-jarige Ernest Nfor (1,80 meter groot) speelde de voorbije tien seizoenen 248 officiële wedstrijden, waarin hij 57 doelpunten scoorde. Op het Kiel moet hij straks voor de goals zorgen.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KV Oostende \\ Beerschot
 
 
Reacties.