Nieuwe Gentse spits kreeg raad van 'flop' Johansson: "Hij was écht positief"

19 juli 2016 14:20

Het wordt -tenzij er nog iemand vertrekt- drummen voor de plaatsjes voorin bij AA Gent. Met Depoitre, Coulibaly, Raman, Perbet, Simon en Ndongala komen heel wat spelers in aanmerking in de spits. Daar kwam met Kujovic nóg iemand bij. Voetbalkrant.com kon hem even spreken.

Hij mengde zich al in het Gentse feestgedruis. "Toen ik aankwam, gingen we meteen naar Nederland, dus kon ik de stad niet echt verkennen. Zondag waren we vrij en heb ik met Jacob Rinne de Gentse Feesten verkend, ik ben hier precies op het juiste moment aangekomen", lachte de kersverse aanvaller van AA Gent.

De Zweedse spits voelt zich meteen thuis. "De groep is heel open en ze aanvaarden me. Het was niet moeilijk om me in de groep te integreren. We zijn bijna aan het einde van de voorbereiding, dus de trainingsintensiteit is nu iets lager dan wat de meesten hier al meemaakten."

Natuurlijk wil ik spelen, maar eerst en vooral moet ik in vorm geraken -Emir Kujovic

De aanwezigheid van enkele Scandinavische spelers helpt uiteraard ook. "Met Jacob trek ik vaak op, ik ken hem ook nog van vroeger." Hij kreeg ook raad van Johansson, met wie hij op het EK was. "Hij had enkel positieve commentaar."

De loodzware concurrentie voorin wil hij nog niet al te veel in zijn hoofd laten spoken. "We zullen zien, natuurlijk wil ik spelen, zoals iedereen. Er zijn nog twee weken en daarin moet ik vooral in vorm geraken."Gent

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
Reacties.