Het grote Newcastle komt naar Lokeren en u kan er GRATIS bij zijn! Won jij tickets?

22 juli 2016 12:24

Zaterdag speelt Sporting Lokeren op de fandag een wedstrijd tegen het grote Newcastle. Een wedstrijd die niet alleen de die hard Lokeren fan kan bekoren, maar ook de "neutrale" voetbalsupporter. Wil u Mbemba en Mitrovic nog eens aan het werk zien? Het kon via Voetbalkrant.com.

Als u antwoord kon geven op onze wedstrijdvraag, maakte u kans op één van de 5 x 2 vrijkaarten die we te verloten hebben. Met Newcastle zakt een gewezen grote naam uit het Premier League-voetbal af naar Daknam en ze brengen in hun zog heel wat ex-spelers uit de Jupiler Pro League mee.

Aleksander Mitrovic en Chancel Mbemba maakten er vorig seizoen al het mooie weer. Maar sinds dit seizoen is er ook een Belg actief bij de club met de rijke voetbalgeschiedenis. Als u weet wie, kan u zaterdag hem gaan bewonderen bij zijn nieuwe team. Uiteraard wist u dat dat het om Matz Sels ging.

Deze vijf mensen mogen dan ook een duoticket ontvangen voor deze partij. Zij zullen via mail op de hoogte worden gebracht over hoe zij deze kaartjes kunnen bemachtigen:

Peter Kestens
Jurgen De Nul
Cédric Cottignie
Stefaan Clement
Steph Munoz

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Newcastle United
 
 
Reacties.