Schrijvers koos bewust opnieuw voor W-Beveren: "Daags na het eerste gesprek had ik mijn handtekening al gezet"

28 juli 2016 20:01

Na een uitleenbeurt van een half seizoen aan Waasland-Beveren koos Siebe Schrijvers deze zomer voor een nieuwe huurovereenkomst met de Waaslanders. De winger voelt zich klaar om opnieuw als een komeet uit de startblokken te schieten.

"Ik had deze winter geluk met die eerste match op Oostende", blikt Schrijvers bij Voetbalkrant.com nog eens terug naar die sensationele 3-3 waarin hij twee keer scoorde. (zie video) "De jongens bij W-Beveren zijn allemaal vrienden geworden. Daags na het eerste gesprek over een nieuwe samenwerking had ik mijn handtekening al gezet."

Ik heb het al zwaarder geweten, zoals vorig jaar onder Peter Maes - Siebe Schrijvers

Stijn Vreven was de eerste coach in de Jupiler Pro League die zijn troepen deze zomer verzamelde. "Het is een pittige voorbereiding geweest, ook al sloot ik een week later aan. Maar ik zat nauwelijks stil in het tussenseizoen en verloor zo niet veel van mijn conditie."

"Ik heb de voorbereiding al zwaarder geweten. Zoals vorig jaar onder Peter Maes toen we veel meer loopwerk verrichtten. Onder Vreven trainen we voortdurend met de bal, dat doen we liever. We blijven tenslotte voetballers."

Met het vertrek van Thibault Moulin en Steeven Langil zal men nog meer naar Schrijvers en spits Zinho Gano, vorig jaar goed voor tien goals, kijken. "Elke speler wil ieder jaar beter doen, ook Zinho mikt op nog méér doelpunten. De ploeg vertrouwt erop dat hij weer zo'n goed seizoen zal draaien. En wij zullen er alles aan doen om hem die goals aan te reiken." (lacht)

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Europa League \\ KRC Genk \\ Cork City \\ Legia Warschau \\ SK Beveren \\ Trencín
 
 
Reacties.