Siebe Schrijvers: "Fris Club wint, Anderlecht laat zich niet vangen en verlies van Gent wordt de eerste verrassing"

29 juli 2016 17:19

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 van Laszlo Köteles.

Voor de eerste speeldag bijten we de spits af met Siebe Schrijvers. De huurling van KRC Genk die voor acties en goals gaat zorgen bij Waasland-Beveren ziet Club Brugge de opener winnen bij KV Mechelen.

"Ik heb de Supercup tegen Standard gevolgd en daarin oogde Club zéér fris. Als je met tien man Standard kan kloppen, ben je er klaar voor. Anderlecht weet na vorig seizoen wat er te wachten staat in Moeskroen. Die fout zullen ze niet opnieuw maken. Een goede start is namelijk belangrijk."

Charleroi is een van de lastigste verplaatsingen van het seizoen - Siebe Schrijvers

Schrijvers zelf staat voor een moeilijke uitmatch bij Charleroi. "Hoe dan ook een van de lastigste verplaatsingen van het seizoen", vindt Schrijvers. "Als het wat meezit en we zijn in een goede dag, is er wat mogelijk. En als er één verrassing moet zijn, ga ik voor een overwinning van Kortrijk tegen AA Gent. Het Guldensporenstation is voor niemand makkelijk."

Siebe Schrijvers vs. Voetbalkrant.com

Speeldag 1Siebe SchrijversVoetbalkrant.com
KV Mechelen - Club Brugge22
Moeskroen - Anderlecht22
Zulte Waregem - Eupen11
Charleroi - Waasland-Beveren21
STVV - Lokeren1X
Westerlo - Standard22
KRC Genk - KV Oostende11
KV Kortrijk - AA Gent1X

Ziet u net als Schrijvers Club en Anderlecht winnen en Kortrijk stunten tegen Gent? Waag dan ook je kans via UNIBET en strijk 424,80 euro op. Bovendien helpen we je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.