Standard-voorzitter én Santini zelf reageren op transfer

06 augustus 2016 16:48

Na één seizoen verliet Ivan Santini Standard alweer. De aanvaller verkaste voor 2,5 miljoen euro naar Caen, waar hij een contract van drie seizoenen tekende.

Standard-voorzitter Venanzi reageerde tegenover Sudinfo. "Ivan is een toffe gast, altijd positief, en hij heeft altijd gevochten om terug te keren. Ook toen niemand nog in hem geloofde. Maar hij was niet de toekomst van de club." Venanzi is ervan overtuigd dat de jongeren het vertrek van Santini kunnen opvangen en dat Raman, Mbenza, MMaee en Tetteh hun kans zullen krijgen.

"Ik zal Standard mijn hele leven lang blijven volgen" - Ivan Santini

De speler zelf reageerde ook voor het eerst op de transfer. Hij had niet verwacht alweer zo snel te vertrekken. "Maar dat hoort erbij. Ik zit een beetje met een dubbel gevoel. Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur, maar vond het tegelijk jammer om Standard te verlaten", zo vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

Al bleef hij er maar één seizoen in Luik, de club maakte toch heel wat indruk op Santini. "De ploeg was als een familie. Ik heb van veel jongens ontroerende berichten gekregen en ik zal de club mijn hele leven lang blijven volgen."

Caroline Tonnelier

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Standard \\ STVV \\ Caen
 
 
Reacties.