Zulte Waregem doet oproep aan de fans én komt met leuke actie

10 augustus 2016 13:30

Zulte Waregem is met 6 op 6 begonnen aan de competitie in 1e nationale A. Zondag 14 augustus staat om 14.30 uur het altijd geladen treffen met Standard op het programma. Essevee wil dan knallen en rekent daarvoor ook op zijn supporters.

Essevee ontvangt op zondag 14 augustus om 14u30 Standard de Liège. Voor deze wedstrijd kan elke bestaande abonnee uitzonderlijk een vriend, collega of familielid meebrengen naar de wedstrijd die hij/zij kan volgen op de nieuwe sfeertribune, dit tegen het voordeeltarief van 5 euro.

Uiteraard kan iedereen zich nog steeds een abonnement aanschaffen op het onthaal en zo meegenieten van deze actie. "Onze abonnees zijn hét uithangbord van onze club, zij staan er elke wedstrijd opnieuw en deze fundamenten van de club willen we graag uitbreiden.", klinkt het bij Essevee.

Essevee: "Breng massaal sjaals en vlaggen mee om onze spelers naar de overwinning te schreeuwen!"

"Daarom moedigen we alle abonnees aan zich deze week even naar het onthaal te spoeden en vriend of familielid te plezieren met een ticket aan 5 euro."

Bovendien roepen wij iedereen op om in onze clubkleuren rood en groen naar de wedstrijd te komen en massaal sjaals en vlaggen mee te brengen om onze spelers opnieuw naar de overwinning te schreeuwen. Opgepast, deze actie loopt slecht tot vrijdagavond 17u30.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.