Kan Oostende opnieuw winnen in de vernieuwde Arena?

14 augustus 2016 11:00

De vernieuwde Versluys Arena werd vorige week feestelijk geopend met een overwinning tegen Club Brugge. Tegen Moeskroen wil Oostende een nieuwe thuisreputatie starten.

Bij de thuisploeg zijn Capon en Akpale nog geblesseerd. Ook voor Nicklas Pedersen, Andile Jali en David Rozehnal komt een selectie nog te vroeg. Na de nederlaag in Genk en de zege tegen Club wil Oostende koste wat het kost met een zes op negen starten.

Selectie Oostende: Proto, Ovono, Milic, Godeau, Antunes, Bossaerts, Tomasevic, Marusic, Vandendriessche, Jonckheere, Siani, Canesin, Loemba, Berrier, El Ghanassy, Musona, Cyriac en Dimata.

Moeskroen kwam op de eerste speeldag dichtbij een overwinning tegen Anderlecht, maar twee snelle goals van paarswit wisten de opener van Markovic uit. Tegen Charleroi mocht het ook niet zijn. De jongens van de grens hopen het op verplaatsing beter te doen.

Selectie Moeskroen: Vagner, Dussenne, Hubert, Manea, Markovic, Olinga, Michel, Mohamed, Neves, Diedhiou, Delac, Stojanovic, Tirpan, Gulan, Vojvoda, Peyre, Van Durmen, Defourny, Simic en Mulic.

Oostende is volgens UNIBET de duidelijke favoriet. Een goeie gok van zestig euro op de Kustboys kan u 100 euro opleveren. Die zestig euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KV Oostende \\ Moeskroen
 
 
Reacties.