Het rommelt in Luik: sterkhouders retweeten massaal kritisch bericht van Santini

17 augustus 2016 11:39

Wat is er aan de hand in de bestuurskamers van Standard. Terwijl Yannick Ferrera zijn uiterste best doet om van het spelersgeheel een groep te maken, verkochten de Rouches zijn enige spits met ervaring. Verschillende bepalende spelers komen nu met een belangrijk statement.

Ivan Santini gaf gisteren in een interview prijs dat hij Ferrera een topcoach vond, maar dat hij zich afvroeg wat Standard van plan is: prijzen pakken of aan business doen.

Een boodschap die eerder ook al door Dossevi en Scholz tussen de regels door was aangegeven: met de huidige kern kunnen de Luikenaars nooit meedoen om de prijzen. Terwijl Ferrera moet roeien met de riemen die hij heeft - Emond komt terug uit de B-kern na het vertrek van Santini en de lichte blessures van Tetteh en Raman - laat het bestuur hem vooralsnog in de steek als het gaat om het spitsenprobleem.

Dossevi, Dompé (ondertussen naar de B-kern gestuurd), Goreux en Trebel hebben het bericht waarin Santini het bestuur een veeg uit de pan geef nu getweet en geretweet via de sociale media. Een duidelijk statement richting de bovenste echelons van Luik. Rest de vraag wat ze daar gaan doen.

Jeugdig talent Luis Defresne zou ondertussen - net deze week - Standard inruilen voor Charleroi omdat de Luikenaars volgens La Dernière Heure hun beloften niet zijn nagekomen aan de speler.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Charleroi \\ Standard \\ Caen
 
 
Reacties.