Lore Vanschoenwinkel voorspelt: "Essevee heeft niets te verliezen, Genk moet iets rechtzetten"

19 augustus 2016 16:30

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen.

Voor de vierde speeldag kozen we voor een speelster van Genk Ladies: Lore Vanschoenwinkel. De verdedigster blikte graag even vooruit op de wedstrijden in de Jupiler Pro League van het aanstaande weekend.

Zulte Waregem blijft volgens haar op, want ze hebben niets te verliezen tegen KV Oostende en zitten in de goede flow. En ook voor de ploegen die Europees aan de bak gingen op donderdag ziet ze het zondag goedkomen.

Lore Vanschoenwinkel: "Nog een jaar zonder titel zou kleine ramp zijn voor Anderlecht"

"RSCA moet Eupen zeker aankunnen. Vorig jaar hadden ze het er soms moeilijk mee om te winnen na een Europese wedstrijd, maar er is nu veel aan het veranderen intern. En Genk? Dat heeft gewoon iets recht te zetten na de 2-2 in Zagreb."

De titelstrijd wordt een duel tussen Anderlecht en Club Brugge. "Blauw-zwart heeft het grote voordeel van de weinige transfers en dus hebben ze veel automatismen. Anderlecht weet daarentegen dat nog een jaar zonder titel een kleine ramp zou zijn, en met die druk kunnen ze wel goed om in Anderlecht."

De prono van Lore Vanschoenwinkel

Speeldag 4Lore Vanschoenwinkel
Standard - CharleroiX
Kortrijk - Club Brugge2
Moeskroen - STVVX
Waasland-Beveren - KV Mechelen2
Zulte Waregem - KV Oostende1
Eupen - Anderlecht2
Lokeren - Genk2
Gent - Westerlo1

Het klassement:

1. Elien Van Wynendaele en Britt Vanhamel 4 op 8
3. Laura De Neve 3 op 8

Doe jij beter dan Lore Vanschoenwinkel? Waag dan ook je kans via UNIBET en toont dat je een echte kenner bent. Bovendien helpen we je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Aernout Van Lindt

KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.