Overmeire baalt: blessure en zware nederlaag

22 augustus 2016 03:12

Lokeren ging zondagavond met zware 0-3 cijfers onderuit tegen KRC Genk. Killian Overmeire zag dat het niet goed was en moest het veld geblesseerd verlaten.

De aanvoerder baalde. Enkele minuten voor tijd moest hij geblesseerd naar de kant. "Een blokkage in de adductoren", legt hij uit. "Op het eerste zicht lijkt het niet zo erg te zijn, maar het had op dat moment geen zin om risico's te nemen en het eventueel erger te maken."

Ik verwijt Mijat niets - Killian Overmeire

0-3 zijn zware cijfers, maar nochtans voetbalde Lokeren in het begin aardig mee en kreeg het via Maric nog een uitgelezen kans op de gelijkmaker. "Dat klopt. Hun doelman had nog een ultieme beenveeg in huis op die poging. Als we die hadden gescoord, dan had het geloof opnieuw groter geweest. Ach, we hebben teveel weggegeven tegen Genk."

Overmeire vond het jammer voor Maric dat hij twee penalties miste. "Dat is het harde leven van een sporter soms. Als het tegenzit, dan zit het ook goed tegen. Ik ga Mijat helemaal niets verwijten, hij heeft er al veel gescoord. We moeten hem nu steunen."

Overmeire moest enkele minuten voor affluiten geblesseerd naar de kant

Robby Morren

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.