De overgang van Dennis Praet naar Sampdoria heeft ook gevolgen: 'Gewezen Anderlecht-huurling maand na zijn komst alweer weg'

24 augustus 2016 16:53

De overgang van Dennis Praet naar het Italiaanse Sampdoria is finaal rond. En nu de club extra creativiteit in huis heeft, is er voor iemand anders niet langer plaats.

Filip Djuricic, die vorige maand door Benfica bij de club uit Genua werd gestald, staat op het punt alweer te vertrekken. Het Portugese Record meldt dat na een gesprek met coach Marco Giampaolo is gebleken dat de Servische spelmaker dit seizoen op weinig speelminuten hoeft te rekenen.

Dit heeft natuurlijk ook te maken met de overgang van Praet naar Sampdoria. Intussen besloot Djuricic terug te keren naar Belgrado waar hij wacht op nieuwe instructies van Benfica. De Portugezen moeten dringend op zoek naar een alternatief, want over exact een week sluit de transfermarkt.

Dan toch nog Anderlecht?

Nog voor Djuricic naar Sampdoria trok, hengelde ook paars-wit opnieuw naar de diensten van de lichtvoetige spelverdeler. Nu de nood voor zowel de speler als Benfica het hoogst is, kunnen de Brusselaars mogelijk hun slag slaan.

Filip Djuricic speelde van januari tot mei voor Anderlecht

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Sampdoria
 
 
Reacties.