Beerschot-Wilrijk hoopt op hete bekeravond: "Alles kan op het Kiel. We geloven in een stunt!"

24 augustus 2016 20:14

KFCO Beerschot-Wilrijk ontvangt vrijdagavond Cercle Brugge in de vijfde ronde van de Croky Cup. Na de sensationele penalty-thriller in de vorige ronde tegen VW Hamme is de fusieclub hoopvol voor het treffen met 1B-ploeg Cercle Brugge.

Jaric Schaessens (22) kijkt enorm uit naar het bekerduel tegen Cercle Brugge. "Het is natuurlijk een sterke tegenstander, maar wij spelen met veel vertrouwen", steekt de jonge middenvelder van wal bij Voetbalkrant.com.

"De supporters zullen vrijdag voor een speciale sfeer zorgen. En met de steun van dat geweldige publiek kunnen we altijd iets meer. Bij de spelers is het geloof in een stuntzege zeker aanwezig. Op het Kiel kan alles!"

Kapitein

Jaric Schaessens is een 'echte Beerschotter' en hoopt op het seizoen van de doorbraak bij Beerschot-Wilrijk. Hij krijgt alvast veel vertrouwen van coach Marc Brys. Schaessens mocht zelfs de aanvoerdersband al eens aantrekken. "Ik vond het een hele eer om kapitein te zijn, maar er is nog niet beslist wie dit seizoen de band zal dragen. Vorig jaar was dat Hernán Losada en dat verliep prima."

KFCO Beerschot-Wilrijk schakelde in de vorige rondes RSC Châtelet en VW Hamme uit. Voor 1B-ploeg Cercle Brugge wordt het de eerste bekermatch van het seizoen. In de competitie pakte groen-zwart 4 op 9.

Koen Frans

Beker van België \\ Cercle Brugge \\ Beerschot
 
 
Reacties.