Standard heeft nog bergen transferwerk te verzetten: dit kunnen de Rouches gebruiken

24 augustus 2016 18:01

De zomermercato loopt op zijn laatste benen en verschillende clubs in de Jupiler Pro League zijn nog steeds op zoek naar versterking. Wij zetten deze week op een rijtje wat de G5 nog nodig heeft. Vandaag: Standard.

Wat met Hubert?

Indien Guillaume Hubert - eerder in beeld bij Club Brugge - nog verkast, moet Standard nog op zoek naar een extra goalie. De reservedoelman wil weg en dus is die kans reëel te noemen. Paul Nardi (22) van Stade Rennes wordt al gelinkt aan de Luikenaars.

Nood aan doublure voor Scholz

Centraal achterin heeft Standard weinig overschot. Als Alexander Scholz iets overkomt, is de achterhoede bijzonder kwetsbaar. Een doublure voor hem is welkom. Zeker omdat Milos Kosanovic nog enige tijd out is.

Anticiperen op vertrek Trebel

Op het middenveld dreigt Adrien Trebel nog te vertrekken. Die kans is 90 procent, liet zijn manager onlangs weten. En dus kan Standard maar beter anticiperen met een vervanger.

Ervaring om Santini te doen vergeten

Dé positie die absoluut nog moet aangesterkt worden en waar al enige tijd rumoer over is, is de positie centraal voorin. De verhuis van Ivan Santini naar Caen kwam voor coach Yannick Ferrera, de spelers en Santini zelf als een verrassing. Een ervaren aanvaller om de jonkies op sleeptouw te nemen is noodzakelijk.

Diederik Geypen - Jordan Horwood

Jupiler Pro League \\ Standard
 
 
Reacties.