Standard speelt Dragon helemaal van de mat: 11-0

25 augustus 2016 19:07

Na de 1-3 nederlaag tegen Minsk wilde Standard zich tegen zwak zusje Dragon herpakken. En dat deed het op glorieuze en geniale wijze. Het werd een absoluut doelpuntenfestival!

Na vijf minuten had de jonge Van Eynde de stand al op 1-0 gebracht, na een owngoal van keepster Arsova ging het snel. Drie doelpunten van Schoenmakers zorgden bij de rust al voor 5-0.

Sanne Schoenmakers - hier in duel tegen Anderlecht - scoorde 5 doelpunten tegen Dragon

En ook na de koffie gingen Schoenmakers en co op hun elan door: de Nederlandse tikte nog doelpunten 4 en 5 binnen, tussendoor dikten ook Vanmechelen (2x), Biesmans en Wynants de score aan tot 11-0.

Standard moet nu hopen dat Minsk later op de avond een nederlaag lijdt tegen Osijek, dan kan het zich op speeldag 3 misschien nog plaatsen voor de 1/16e finales van de Champions League.